_

Opintotietokannan käyttöohje

Opintojaksojen etsiminen | Ohjeet opintojaksojen syöttäjille

Opintojaksojen etsiminen

Kysymysmerkkikuvakkeet palvelussa antavat ohjeita ja lisätietoa käyttäjälle. Tooltip-ohjeet avautuvat, kun viet hiiren kysymysmerkin päälle.

  • Etsi opintojaksoja Tarkennettu haku -toiminnon avulla. Huomioi, että kaikkia tarjottuja hakukriteerejä ei tarvitse täyttää. Voit myös jättää kaikki kohdat tyhjäksi, jos haluat hakea kaikki kannassa olevat opintojaksot.
  • Haku tulostaa listan kriteerit täyttävistä opintojaksoista. Painamalla opintojakson nimeä saat näkyviin yksityiskohtaisempia tietoja.
  • Voit kerätä kursseja Omat opintojaksot -ostoskoriin painamalla "Poimi >>" painiketta hakutuloksissa tai yksittäisen opintojakson sivulla.
  • Omien opintojaksojen sisältö näkyy sivuston vasemmassa alanurkassa. Voit avata Omat opintojaksot -korin sen nimeä painamalla, jos haluat tarkastella sisältöä tarkemmin tai poistaa kursseja.
  • Voit siirtää kursseja hakulomakkeelle valitsemalla ”Ilmoittaudu opintojaksolle”.

Takaisin kurssikannan etusivulle

Hakuvinkkejä

Etsitkö tietyn tieteenalan kursseja?

Tarkennettu haku: tieteenala. Voit valita vain yhden hakemaasi lähinnä olevan tieteenalan. Haku listaa kaikki opintojaksot, joihin kyseinen ala on merkitty tieteenalaksi.

Etsitkö tietyn yliopiston kurssitarjontaa?

Tarkennettu haku: Valitse vasemmasta valikosta JOO-opinnot ja kohdasta Vastuuorganisaatio edelleen yliopisto. Voit valita yhden tai useamman yliopiston. Opintojakson kuvauksesta käy ilmi onko jakso tuotettu yhteistyössä muiden yliopistojen kanssa.

Etsitkö tiettynä ajankohtana alkavia kursseja?

Hae tarkennetulla haulla valitsemalla oikea lukukausi kohdasta "Opintojakso alkaa". Halutessasi voit antaa myös muita hakukriteereitä.

Etsitkö tietyn verkoston opetusohjelmaan kuuluvia kursseja?

Tarkennettu haku: verkostot löytyvät vasemmasta valikosta ensin Verkosto-opinnot ja Vastuuorganisaatio listasta verkosto. Opintojakson tarkemmasta kuvauksesta käy ilmi, minkä yliopiston järjestämä opetus on kyseessä.

© Suomen virtuaaliyliopisto